Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

‘Personeel tijdens hitte overeind zien te houden’

“Het is een gekkenhuis”, zei Peer Schraven van Compliment in Uden op de heetste dag ooit in Nederland gemeten. “Uiteraard zijn we druk met beregenen, maar vooral ook met het personeel overeind zien te houden.”
Foto: Bart Nijs Fotografie

Foto: Bart Nijs Fotografie

“Het is een gekkenhuis”, zei Peer Schraven van Compliment in Uden op de heetste dag ooit in Nederland gemeten. “Uiteraard zijn we druk met beregenen, maar vooral ook met het personeel overeind zien te houden.”

Vorige week werd iedere dag volgens een tropenrooster gewerkt, met werktijden van 4:00 uur tot 12:00 uur. “De consument heeft – als hij een kropje sla of een venkel koopt – geen idee wat er momenteel allemaal bij komt kijken om dat voor elkaar te krijgen.” Met de retail is afgesproken dat ze eerder hun bestellingen doen, zodat ze toch dagelijks hun schappen kunnen vullen met wat ze nodig hebben.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers