Doorgaan naar artikel

Nieuw programma start-up voor agrifood ondernemer

Ondernemers in de agrifoodsector kunnen zich voortaan 3 maanden lang laten begeleiden bij het opzetten of uitbouwen van hun bedrijf op Brightlands Campus Greenport Venlo. BL.INC is de naam van dit zogenoemde acceleratieprogramma met als doel een kansrijk businessmodel te creëren.

Deelnemers kunnen met behulp van professionals hun bedrijf nader vormgeven, aanscherpen en een versnelde start realiseren. Ook wat betreft financiering. BL.INC is een samenwerkingsverband van LIOF, Rabobank, Regio Noord-Limburg en Brightlands Campus Greenport Venlo.

Innovatieve community

Deelnemers krijgen advies van ervaren mentoren en kunnen rekenen op ondersteuning van de business developers van de aangesloten partners. Ze kunnen gebruikmaken van een werkplek op de campus in Venlo. Zo maken ze direct deel uit van de innovatieve community op Brightlands Campus Greenport Venlo, waar 70 organisaties werken aan innovaties op het gebied van gezondheid en duurzaamheid.


Lees verder onder de tweet.

Springplank

De intensieve begeleiding van 3 maanden is gericht op innovatieve ondernemers in de agrifoodsector, met mogelijke crossovers naar maakindustrie en logistiek. Brightlands Campus Greenport Venlo is voor start-ups of spin-offs de locatie en springplank om op het gebied van gezonde en veilige voeding, future farming en biocirculaire economie nieuwe innovaties te verwezenlijken. Op de campus hebben start-ups direct toegang tot het netwerk van experts van veel kennispartners, tot de faciliteiten op het gebied van research en development en krijgen ze advies van business developers en mentoren. Dat alles maakt de campus een inspirerende ontmoetings- en werkplek.

Start maart 2020

De eerste ronde van de start-up accelerator BL.INC gaat van start in maart 2020, daarna volgen nog twee rondes. Geïnteresseerde ondernemers kunnen voor informatie terecht bij Elle Janssen van Brightlands Campus Greenport Venlo.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin