Doorgaan naar artikel

Na twee jaar kassen weer open voor publiek

Bijna 70 kwekers, verspreid over 12 regio’s in Nederland, zetten op 11 en/of 12 juni de deuren van de kas open. Tijdens het jaarlijkse evenement Kom in de Kas kan iedereen kennis komen maken met de innovatieve en voor de maatschappij belangrijke glastuinbouwsector.

Tijdens Kom in de Kas kunnen de bezoekers ontdekken welke bijdrage de sector levert aan hun leven, welke producten er worden gekweekt en ze kunnen een kijkje nemen achter de schermen om te zien welke technieken en innovaties worden toegepast.

Mensen interesseren in werk glastuinbouw

Kom in de Kas is een middel om mensen kennis te laten maken met de sector. Ook is er tijdens Kom in de Kas aandacht voor opleidingen en werken in de glastuinbouw om mensen te interesseren voor een baan in de sector. In de regio’s Aalsmeer, Arnhem Nijmegen, Bommelerwaard, Emmen, Koekoekspolder (IJsselmuiden), Voorne Putten en Westland worden in samenwerking met Kasgroeit werkpleinen ingericht. Hier krijgen bezoekers informatie over vakgerichte opleidingen, welke functies er zoal zijn in de sector en is er een overzicht van openstaande vacatures bij bedrijven in de regio.

Waar?

Dit jaar wordt Kom in de Kas gehouden in 12 regio’s verspreid over Nederland. Op www.komindekas.nl staan de locaties en de openingstijden. Niet alle regio’s zijn beide dagen geopend, sommige zijn alleen op zaterdag of zondag geopend.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin