Doorgaan naar artikel

McKinsey schetst oplossingsrichtingen

Image

Na kort intensief sectoronderzoek kan McKinsey binnenkort oplossingsrichtingen schetsen die mogelijk leiden tot een nieuwe strategie voor de glasgroentesector.

Dat moet leiden tot een nieuwe strategie voor de glasgroentesector. Het bureau heeft in drie weken de sector in beeld gebracht en ook oplossingsrichtingen in het vizier, stelt  LTO Glaskracht Nederland. Op 17 december presenteert McKinsey deze in twee bijeenkomsten voor telers. Naast ‘verschillende’ telersverenigingen is ook een groep vrije telers betrokken bij het McKinsey-onderzoek naar een herstelplan voor vruchtgroente.

McKinsey liet eerder weten dat de kracht van het traject moet komen uit een combinatie van eigen initiatief uit de sector en begeleiding van McKinsey. Dat traject zal op langere termijn effect op de afzetmarkt moeten hebben en niet zozeer op de korte termijn.

Telers melden dat op basis van de gesprekken met McKinsey verschillende telersverenigingen betrokken zijn bij gesprekken over mogelijke samenwerking. LTO Glaskracht Nederland kon niet reageren, maar schrijft dat ‘verschillende telersverenigingen intensief’ betrokken zijn bij het onderzoek.

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin