#LoveFloriade Roadtour ook per fiets

04-08 | |
De bezoekersaantallen trekken aan gedurende de vakantieweken. - Foto: Ton van der Scheer
De bezoekersaantallen trekken aan gedurende de vakantieweken. - Foto: Ton van der Scheer

Fietsen op de Floriade mag niet. Maar er naartoe wel. Op zondag 14 augustus zijn tuinbouwprofessionals die per racefiets naar Almere komen van harte welkom.

De #LoveFloriade Roadtour, die in het weekend van 12, 13 en 14 augustus door Nederland gaat met een rijdende kas, zal ook een fietsversie krijgen. Op zondag 14 augustus verzamelen tuinbouwsympathisanten van de Floriade uit heel Nederland zich om 16.00 uur bij de poorten van de Wereldtuinbouwtentoonstelling voor een rondje over het terrein.

Tuinders zijn immers vaak ook fanatieke fietsers. En hoe kan de tuinbouw in deze tijd van broodnodige energiebesparing nu beter hun liefde voor de Floriade in Almere uitstralen dan energievriendelijk naar Almere te komen fietsen?

Zomerdrukte op Floriade

De bezoekersaantallen van het tuinbouwevenement in Almere beginnen door de zomervakantie sowieso aan te trekken. Op een doordeweekse donderdag als vandaag is het op de eetplekken en in de landenpaviljoens gezellig druk. Zomeracties met korting op de toegangsprijzen hebben hun uitwerking daarbij ook niet gemist.

Actie eerder deze zomer in het AD. - Foto: Ton van der Scheer
Actie eerder deze zomer in het AD. - Foto: Ton van der Scheer

Tuinbouwbrief voor premier Rutte

De tuinbouw wil de komende week, toewerkend naar 14 augustus nog eens extra positieve publiciteit genereren voor de juist nu weelderig bloeiende expo in Almere. Op weg daar naartoe zal ook Den Haag worden aangedaan. De sector heeft ook een gezamenlijke brief in ontwerp klaarliggen voor premier Mark Rutte. Over de waarde die de hele Nederlandse tuinbouw, sierteelt én voedingstuinbouw heeft voor Nederland en de wereld.

Wie meer wil weten over actieve deelname aan de #LoveFloriade Roadtour, kan mailen naar info@bloemenbureauholland.nl.

van der Scheer
Ton van der Scheer Redacteur
Meer over

One thought on “#LoveFloriade Roadtour ook per fiets

  1. 💜 Привет,Вам подготовили подарок. Получите в личном кабинете >>> https://forms.yandex.ru/cloud/62eb57d3fecfc465f1e4b902/?hs=b714eae8482b7b4dc82e88ec7c41e84f& 💜 schreef:

    w47ixx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Beheer