Doorgaan naar artikel

Greentech van start met Awards

Koppert Biological Systems, Ridder en Grodan zijn de winnaars van de Greentech Awards voor innovatie, duurzaamheid en concept.

Vanmorgen werden bij de opening van de vierde Greentech-beurs in Amsterdam RAI de prijswinnaars bekend gemaakt. Kopperts Natutec Scout is volgens de jury wereldwijd inzetbaar, simpel en gebruiksvriendelijk en biedt tegen lage kosten een grote impact op de kas- en vollegrondsteelt. Met de scout-app is de tuinder af van een tijdrovend en foutgevoelig proces van zelf tellen van beestjes op vangplaten.

Tegen oplopend natriumgehalte

Ridder Group valt met NoNa+ in de prijzen omdat het de waterkringloop in de glastuinbouw optimaliseert en verduurzaamt: een innovatieve combinatie van membraantechnologie en elektrodialysebehandeling en een nuttig product voor telers over de hele wereld.

Op de stand van Award-winnaar Ridder is het al meteen drukker. - Foto: Ton van der Scheer

Op de stand van Award-winnaar Ridder is het al meteen drukker. – Foto: Ton van der Scheer

Stap naar autonome teelt

Grodan pakt met het product e-Gro de Greentech Concept Award omdat het een schat aan gegevens op 1 platform verzamelt en toch een toegankelijk concept voor telers biedt met een eenvoudige gebruikersinterface, die een grote stap voorwaarts richting autonome teelt mogelijk maakt. “Een uitstekende combinatie van kunstmatige intelligentie en groene roots”, aldus de jury.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin