DLV Plant onderneemt in Denemarken

28-10-2011 | |
DLV Plant onderneemt in Denemarken

DLV Plant heeft een belang verworven in de adviesorganisatie GartneriRådgivningen in Denemarken.

GartneriRådgivningen is een onafhankelijk adviesbedrijf, momenteel onderdeel van de Deense kennisorganisatie Vfl (voorheen DAAS), dat zich richt op advisering van tuinbouwondernemers in Denemarken. Het bedrijf hecht grote waarde aan praktische advisering en directe toepassing van kennis.

GartneriRådgivningen richt zich op alle (glas)tuinbouwsectoren en heeft een sterke positie in advisering in de vollegrondsgroenten, hard- en zachtfruit, aardbeien, potplanten en plantopkweek. Op dit moment zijn er ruim dertig adviseurs actief bij GartneriRådgivningen. GartneriRådgivningen staat onder leiding van Jan Jenssen Hass.

In deze participatie ziet DLV Plant meerwaarde in het gezamenlijk kennis ontwikkelen, kennis uitwisselen en het samenwerken op de Scandinavische adviesmarkt. Door samen te ondernemen wordt de positie van DLV Plant op de Scandinavische markt aanzienlijk versterkt.
 
Met deze participatie geeft DLV Plant invulling aan haar ambitie om internationale activiteiten verder uit te breiden en versterkt DLV Plant haar positie op de internationale adviesmarkt. DLV Plant heeft dochterondernemingen in Engeland, België, Spanje, Rusland, Midden Oosten, Oost Afrika en Latijns Amerika.

Bron: DLV Plant

Gfactueel


Beheer