Doorgaan naar artikel

Auke Smit nieuwe directeur Prominent

Auke Smit nieuwe directeur Prominent

Auke Smit nieuwe directeur Prominent

Bij telersvereniging Prominent zal Auke Smit met ingang van 1 december 2016 in dienst treden als Algemeen Directeur en volgt daarmee Arne van Aalst op.

Auke Smit is bij diverse bedrijven werkzaam geweest met name in de Broadcast en Telecom sector. Vanaf 2012 was hij werkzaam bij Greenco in Honselersdijk waar hij in de functie van CEO/CFO de algehele leiding had en verantwoordelijk was voor de financiële activiteiten van Greenco.

Als reden voor de overstap van Greenco naar Prominent geeft Smit aan “dat de strategische ambities van Prominent als dé trostomatenspecialist goed aansluiten bij zijn AGF-ketenvisie. Prominent is een vooraanstaande speler in de trostomatenmarkt. Echter, de keten en het speelveld veranderen snel. Prominent ziet deze ontwikkelingen en wil hierop anticiperen. Graag wil ik, samen met directie, medewerkers en telers, de sterke organisatie die er staat verder uitbouwen, ook op strategisch vlak, en verdere samenwerkingen aangaan binnen de AGF-sector”.

Het bestuur van Prominent kent Auke Smit vanuit Coöperatie DOOR en denkt in hem de juiste persoon gevonden te hebben om de volgende stappen naar de toekomst toe te zetten.

Bekijk meer

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin