Vollegrond

Nieuws laatste update:3 dec 2015

8 en 9 januari: vakbeurs Vollegrondsgroentendagen

Met de Vollegrondsgroentendagen, die op 8 en 9 januari aanstaande worden gehouden op de Voorne's Plantenkwekerij in Rockanje, heeft het zuidwesten weer een specifiek op buitenteelten gericht vakbeurs. Op de deelnemerslijst staan zo'n 20 bedrijven, voor meer bedrijven is nog ruimte.

Volgens mede-organisator Cock van Bommel van marketingadviesbureau Lansingerland voorzien de Vollegrondsgroentendagen in een behoefte voor telers in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Het evenement werd enkele jaren in Barendrecht gehouden en in 2009 voor het laatst in Gorinchem. Sindsdien is er in de zuidwestelijke regio geen soortgelijke beurs meer geweest.

In Rockanje zijn onder andere zaadfirma's aanwezig, plantenkwekers, toeleverende bedrijven, en bedrijven die zich bezighouden met mechanisatie, verzekeringen en accountancy.

Tegelijk wordt de jaarlijks prijs 'De Gouden Spruit' nieuw leven ingeblazen. Voorheen viel de prijs toe aan spruitentelers die zich op een of andere manier voor de spruitensector verdienstelijk hadden gemaakt, of zich hadden onderscheiden. In de nieuwe opzet komt de Gouden Spruit de ondernemer toe die in zijn bedrijfsvoering blijk geeft van een toekomstgerichte aanpak.

Bedrijven die op de Vollegrondsgroentendagen aanwezig willen zijn, kunnen zich melden bij Cock van Bommel, mobiel 0654698134, e-mail: c.b.@hetnet.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.