Home

Nieuws

Retaildirecteur The Greenery topman Ridder Group

Directeur Pascal Piepers van The Greenery Retail wordt topman bij tuinbouwtoeleverancier Ridder Group.

Piepers was eerder directeur bij het dochterbedrijf Hollander Barendrecht B.V. en werd in 2016 directeur van The Greenery Retail. Hij speelde een belangrijk rol binnen de aanpassing van de strategische koers en het transformatieproces van The Greenery vorig jaar. Die transformatie bracht een verdere focus op supermarktklanten voor Piepers. De afzet naar handelsbedrijven valt niet meer onder The Greenery Retail.

Wijzingingen structuur

Het vertrek van Piepers staat los van de organisatiewijziging van The Greenery en de wijziging in zijn functie. Ook de recente stap van zachtfruittelers om de dagmarkt belangrijker te maken in hun afzetstrategie staat los van het besluit van de directeur, laat een woordvoerder weten.

Pascal Piepers wordt topman Ridder Group. - Foto: The Greenery
Pascal Piepers wordt topman Ridder Group. - Foto: The Greenery

Schermdoeken

Piepers krijgt de kans topman te worden van Ridder Group, toeleverancier van onder meer schermdoeken. Ridder Group telt 330 medewerkers, in Harderwijk en Maasdijk, maar ook internationaal en heeft een omzet van circa € 72 miljoen.

Of registreer je om te kunnen reageren.