Home

Nieuws

Webshop Royal Brinkman genomineerd in Duitsland

De Duitse website van Royal Brinkman GmbH in Straelen is genomineerd voor de Taspo Awards 2016 in de categorie 'beste website voor de groene sector'.

De webshop combineert digitaal met mensentaal: het gemak van online producten zoeken en bestellen in combinatie met een persoonlijk advies van een vaste contactpersoon. Deze persoon verwerkt de geplaatste order meteen na de online-bestelling. Tijdens de IPM in Essen van februari dit jaar werd de Duitse webshop gepresenteerd. Het is een afgeleide van de Nederlandse webshop die volgens Royal Brinkman al meer dan 2.000 gebruikers telt.
Samen met vier andere bedrijven dingt Brinkman mee naar de prijs die op 4 november in Berlijn zal worden uitgereikt. Tot 31 augustus kunnen gebruikers hun stem uitbrengen. "Royal Brinkman zet belangrijke stappen op het gebied van digitalisering en deze nominatie is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Hiermee verstevigen wij onze positie als hét nr. 1 platform voor de tuinbouw", zegt e-commerce manager Rob Helderman naar aanleiding van de nominatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.