Home

Nieuws

Teeltbedrijf boer Geert te koop

Het teeltbedrijf van Geert Krops in het Groningse Mussel staat te koop.

Krops is beter bekend als Boer Geert van het KRO-programma Boer Zoekt Vrouw.  Krops bouwde zijn groente- en aardbeibedrijf in veertig jaar op. Van tien plantjes in een moestuin is het uitgegroeid tot wat het nu is: 23 hectare groot met deels groente, aardappelen en suikerbieten. Ook teelt Geert aardbeien op stellingen. In zijn boerderijwinkel heeft hij een uitgebreide klantenkring opgebouwd.

Volgens verschillende media heeft Boer Geert gegadigden voor zijn kwekerij in Mussel. ,,Onder wie een jongen uit het dorp, die al bij me heeft gewerkt. Ik zou het hem graag gunnen, maar welke bank wil tegenwoordig nog een lening geven?" Krops is van plan te emigreren naar Curacao.

Of registreer je om te kunnen reageren.