Home

Nieuws

'Boer zoekt Vrouw geen podium voor bedrijf'

Een boer moet in het KRO-programma Boer zoekt Vrouw oprecht op zoek zijn naar de liefde. Soms wil iemand alleen zijn bedrijf promoten. 'Al vrij snel als je iemand spreekt, merk je dan dat het niet klopt.'

Dat zegt Yvon Jaspers vlak voor de start van een nieuwe reeks Boer zoekt Vrouw. Naar een speciale aflevering met een terugblik op tien jaar Boer zoekt Vrouw hebben zondagavond ruim 3,2 miljoen mensen gekeken.

Groenteteler

Groenteteler Geert Krops uit het Groningse Mussel is dit seizoen deelnemer aan het tv-programma 'Boer zoekt vrouw'. Hij is van de tien deelnemers de oudste deelnemer aan het programma. Krops bouwde zijn groente- en aardbeibedrijf in veertig jaar op. "Ik ben het bedrijf veertig jaar geleden begonnen met mijn overleden vrouw Mannie. Van tien plantjes in een moestuin is het uitgegroeid tot wat het nu is."

Het bedrijf is circa 23 hectare groot met deels groente, aardappelen en suikerbieten. Ook teelt Krops aardbeien op stellingen. In zijn boerderijwinkel claimt hij te telen wat consumenten vragen. Als er vraag is, start hij met telen het volgende seizoen, vertelde hij Yvon Jaspers in de uitzending in september.

Of registreer je om te kunnen reageren.