Home

Nieuws laatste update:29 mei 2013

Unilever sluit zich aan bij Food Valley Society

Unilever heeft zich aangesloten bij de Food Valley Society. Het bedrijf is het 117de lid van het landelijke bedrijvennetwerk van Food Valley NL.

“Wij hebben de activiteiten van Food Valley NL de laatste jaren altijd met interesse gevolgd en we zien nu dat het netwerk zich steeds verder uitbreidt over Nederland”, aldus Rob Hamer, directeur van de onderzoeksactiviteiten van Unilever in Vlaardingen, die circa 800 mensen emplooi bieden. “We hebben een prima netwerk in de wereld en werken al veel samen met bedrijven en instituten, maar ik denk dat we ook aan het meer fijnmazige netwerk van Food Valley NL veel kunnen hebben in de vorm van samenwerken in consortia of op de hoogte blijven van nieuwe technologieën en innovaties.”

Of registreer je om te kunnen reageren.