Home

Achtergrond 1620 bekeken

Greenerydirecteur Merkus vertrekt

Commercieel directeur Bart Markus vertrekt bij The Greenery. Hij was sinds januari in dienst bij de afzetorganisatie.

The Greenery wil het vertrek niet toelichten. "In goed overleg met de raad van commissarissen is besloten het dienstverband te eindigen", zegt een woordvoerder. Van een ontslag wil de afzetorganisatie niet spreken. Ze benadrukt wel dat de raad van commissarissen namens de telers opereert. Het is dus een breed gedragen beslissing.

In juni zei voorzitter Theo Ammerlaan van Coforta over Merkus: "De passie waarmee hij in alle regio's zijn presentatie onderbouwde werkte aanstekelijk. De toehoorders reageerden enthousiast en gingen nuttige discussies met hem aan. Bart is een echte versterking van de hoofddirectie van The Greenery."

Of registreer je om te kunnen reageren.