Glas

Nieuws 1 reactielaatste update:21 aug 2012

DTZ gaat door met veiling glasbedrijven

DTZ heeft aangekondigd in september opnieuw een zestal glastuinbouwbedrijven per opbod te verkopen. Het gaat om zes kavels, waarvan drie glasgroentebedrijven.

Het betreft de vierde veilronde die door DTZ, in samenwerking met de Rabobank, wordt geïnitieerd. De veilronde zal plaatsvinden op donderdag 27 september. Dat is precies een jaar na de eerste glasveiling.

Er worden twee trostomatenbedrijven geveild en één bedrijf met een combinatieteelt van paprika en komkommer. De bedrijven uit Asten, Belfeld en Helenaveen, hebben een omvang van resepectievelijk 5,7 hectare (waarvan 2,3 hectare glasopstand), 3,9 (waarvan 1,2 hectare glasopstand) en 8,1 hectare (waarvan 6,2 hectare glasopstand).

Eén van de bedrijven, een trostomatenbedrijf in Asten, werd vorig jaar ook al als veilobject aangeboden, maar vond toen geen koper.

Eén reactie

  • Berkvens plantenhandel

    Uitkijken ! Vraag na, vraag door. Denk aan bestemmingsplan. Denk aan streekplan. Denk aan beperkingen. Bedrijven eenzaam gevestigd bij natuurgebieden hebben weinig levensvatbaarheid of toekomst. Bedenk dat de vorige - vaak vakbekwame - eigenaar het ook niet vol hield. - Aan allen: Succes. -

Of registreer je om te kunnen reageren.