Weinig gezonds op Huishoudbeurs

19-02-2015 | Laatste update op 14-09 | |
Weinig gezonds op Huishoudbeurs

Fruitmasters is met zijn Kanzi-appel de enige in groente of fruit gespecialiseerde exposant op de komende zaterdag losbarstende Huishoudbeurs in Amsterdam.

Op de Huishoudbeurs, die van zaterdag 21 februari tot en met zondag 1 maart Amsterdam RAI vult, is niet zo heel veel gezonds te beleven. Maar afzetcoöperatie Fruitmasters uit Geldermalsen houdt dapper vast aan de gedachte dat er een trend naar gezond eten bestaat en doet weer mee met vlaggenschip-appel Kanzi.

Bezoekers van de Huishoudbeurs kunnen in de culinaire hal kunnen hier stukjes Kanzi proeven. De Kanzi-appels worden tijdens de beurs verkocht via een aantrekkelijke beursaanbieding. En de Kanzi-appelsnijder is eveneens in de aanbieding.

Andere mogelijkheden om groente en fruit tegen te komen zijn op de Huishoudbeurs niet zeer talrijk aanwezig. Onder de deelnemers zijn supermarkten Jumbo en Lidl. Ook op de lijst van exposanten is diepvriezer Iglo te vinden en kindervoedselmerk Fred & Ed dat behalve met tubes pindakaas en chocopasta ook naam maakt met mini-tomaatjes en andere mini-groentes van The Greenery.

van der Scheer
Ton van der Scheer Redacteur
Meer over


Beheer