Doorgaan naar artikel

Tuinbouwbeurzen slaan handen ineen

Afbeelding

De Tuinbouw Relatiedagen in Venray vinden op 22, 23 en 24 november plaats.

Door de samenwerking tussen de Tuinbouw Relatiedagen Venray en Tuinbouw Totaal vollegrondsgroente krijgen alle tuinbouwsectoren de aandacht die ze verdienen.

De behoefte aan een vollegrondsgroentebeurs wordt in Noord Nederland ingevuld door Tuinbouw Totaal Vollegrondsgroente. Met de toevoeging van de Tuinbouw Totaal beurs aan Tuinbouw Relatiedagen Venray wordt de vollegrondsgroenteteler bediend met zijn eigen sectorgerichte informatie en wordt de mogelijkheid geboden om te leren van andere tuinbouwsectoren.

Gekoppeld aan Tuinbouw Relatiedagen Venray gaat Tuinbouw Totaal Vollegrondsgroente een aantal gewas- en sectorgerichte workshops houden met de focus op de vollegrondsgroentesector. Naast de beurseditie van Onder Glas zal ook een beurseditie van de gewasinfo van LTO Vollegrondsgroente.net worden uitgegeven.

De samenwerking van Tuinbouw Relatiedagen Venray en Tuinbouw Totaal Vollegrondsgroente zorgt ervoor dat zowel standhouders als bezoekers in de breedte van alle tuinbouwsectoren worden bediend. Tuinbouw Relatiedagen Venray 2011 zorgt daarmee voor een breed en diep aanbod en een groot bereik van standhouders. Hierdoor zullen bezoekers zich niet alleen over zaken vanuit hun eigen bedrijfsvoering kunnen informeren maar wordt de mogelijkheid geboden om ontwikkelingen in andere sectoren en bedrijven te bekijken en te vertalen naar de eigen bedrijfsvoering.

De gezamenlijke organisatie verwacht dat Tuinbouw Relatiedagen Venray in 2011 een flinke groei doormaakt ten opzichte van 2010.

Bron: LTO Vollegrondsgroente.net

Beheer
WP Admin