Doorgaan naar artikel

Sporters Jumbo-Visma promoten AGF en The Greenery

Foto: The Greenery

Foto: The Greenery

The Greenery sluit samenwerking met de sportploeg van Jumbo-Visma, maar spreekt niet van een terugkeer in schaatsen ten tijde van The Greenery Six.

Team Jumbo-Visma en The Greenery werken komende drie jaar samen aan het bevorderen van beweging en de consumptie van groente en fruit. Beide organisaties hebben hiervoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Het toont de langdurige ketensamenwerking tussen The Greenery en afnemer Jumbo, sponsor van de wieler- en schaatsploeg. Door de samenwerking kan The Greenery in haar communicatie werken met sporters als Sven Kramer, Marianne Vos, Patrick Roest en Steven Kruijswijk.

Lees verder onder de foto

Afke Soet en Steven Kruijswijk promoten groente en fruit. Soet houdt een peer vast die exclusief bij The Greenery te koop is (Sweet Sensation). - Foto: The Greenery

Afke Soet en Steven Kruijswijk promoten groente en fruit. Soet houdt een peer vast die exclusief bij The Greenery te koop is (Sweet Sensation). – Foto: The Greenery

Foodcoach-app

De samenwerking betekent dat de sporters van Jumbo-Visma ambassadeurs worden voor gezonde voeding en ook voor The Greenery. Het team heeft een voedingsprogramma en een Jumbo Foodcoach-app voor consumenten. The Greenery levert kennis en producten. Of er ook sponsorbijdrage wordt betaald, laat de organisatie in het midden. “Over middelen doen we inhoudelijk geen uitspraken, maar het product is een wezenlijk onderdeel van de samenwerking”, stelt een woordvoerder.

Geen terugkeer als Greenery Six

The Greenery komt niet op de pakken van de sporters zoals voorheen in het eigen schaatsteam Greenery Six. Pakreclame is ook geen must, stelt The Greenery, dat zich geen consumentenmerk noemt. Toch is de samenwerking belangrijk voor The Greenery. “We laden het merk The Greenery continu, met name richting onze ketenpartners. We geven hierbij invulling aan onze missie: Samen duurzaam verse groente en fruit voor iedereen bereikbaar maken. Hierdoor dragen we bij aan een gezonde samenleving. Een samenwerking met Team Jumbo-Visma sluit hier dan ook goed bij aan.”

Bekijk meer

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin