Doorgaan naar artikel

Nieuwe nationale beurs voor vollegrondstuinbouw

Foto: Easyfears Evenementenhal

Foto: Easyfears Evenementenhal

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal lanceert een nieuwe nationale beurs voor de vollegrondstuinbouw: Vakbeurs Vollegrond. De eerste editie vindt plaats op 28 en 29 november 2018 in Evenementenhal Venray.

Vakbeurs Vollegrond vormt een vruchtbare bodem voor alle vollegrondsteelten: van groente en hard/zacht fruit tot bollen en zomerbloemen. “Dit concept vervult de wensen uit de sector: een event dat zich richt op kennis, innovatie en beleving. We gaan dat realiseren door workshops, demonstraties, kennissessies en proeverijen met producten uit de sector aan te bieden op Vakbeurs Vollegrond. Daarnaast is er ruimte voor relatiebeheer”, zegt Mariëlle Schonewille, Head of Event Horticulture bij Easyfairs Evenementenhal.

Specifieke beurs

Schonewille: “Er is in Nederland geen enkele beurs die zich specifiek focust op de vollegrondstuinbouw, terwijl er vanuit de sector wel vraag naar is. Als beursorganisator van onder meer Nederlands grootste glastuinbouwbeurs HortiContact in Gorinchem en De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg zien wij het als onze primaire taak ook de vollegrondstuinbouw te voorzien in haar behoeften. Daarom zijn wij trots op dit nieuwe beursconcept dat we samen met de sector gerealiseerd hebben.”

Interactief programma

Easyfairs Evenementenhal beoogt een interactief programma aan te bieden met demonstraties, kennissessies, workshops en proeverijen, zodat de bezoeker helemaal thuis is in wat speelt in de sector. Thema’s als gewasbescherming, werkgelegenheid en toekomstgerichte oplossingen worden extra belicht.

Beheer
WP Admin