Doorgaan naar artikel

Harvest House vernieuwt kwaliteitslabel

Tomatenfraude bij een lidteler van Harvest House. - Foto: Gerard Boonekamp

Tomatenfraude bij een lidteler van Harvest House. - Foto: Gerard Boonekamp

De tomaten van Harvest of Health, het kwaliteitslabel van Harvest House, zijn deze week in een nieuw jasje gestoken. Ook de website is vernieuwd.

Dieprood met meer lycopeen

De Harvest of Health-tomaten zijn er in drie soorten: mini-troscherrytomaten (3 kilo-doos), cocktailtrostomaten (3,7 kilo-doos) en trostomaten middel (5 kilo-doos). Deze rassen zijn geselecteerd op hun zoete smaak en dieprode kleur. Die kleur is te danken aan lycopeen, een bioactieve stof die werkt als antioxidant. Daarnaast bevatten de tomaten kalium en vitamine C. Daarmee passen ze volgens Harvest House in een gezonde levensstijl. In het nieuwe ontwerp is dat terug te zien in de frisse kleuren en het nieuwe logo.

De consument vindt de Harvest of Health-tomaten vooral bij groentespeciaalzaken. De tomaten zijn herkenbaar aan het hartvormige cliplabel. - Foto: Harvest House

De consument vindt de Harvest of Health-tomaten vooral bij groentespeciaalzaken. De tomaten zijn herkenbaar aan het hartvormige cliplabel. – Foto: Harvest House

Lans: ‘Trots op onze tomaten’

De trostomaten zijn jaarrond beschikbaar. Erwin van der Lans van Lans Tomaten teelt al jaren Harvest of Health-trostomaten. “Wij zochten destijds naar de beste trostomaten in hun soort. Smaak, kwaliteit en houdbaarheid waren onze belangrijkste criteria”, laat de tomatenteler op de vernieuwde website weten. “Na lang zoeken kwamen we uit op deze drie rassen. Vanwege hun bijzondere kwaliteiten mogen zij terecht de naam Harvest of Health dragen, want het zijn de lekkerste trostomaten die ik ken. Daar ben ik echt trots op.”

Samen met zijn team zorgt hij elke dag voor tomaten van hoge kwaliteit. Die zijn niet alleen smaakvol en gezond, maar worden ook verantwoord geteeld.

Beheer
WP Admin