Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Gebroeders Herbert promoten spruitkool (op geheel eigen wijze)

Of je spruitjes lust! Dat is de titel van een mooi verhaal in De Telegraaf van afgelopen zaterdag. De drie pagina's lange lofzang op de groente komt uit de pen van culinair journalist Felix Wilbrink, op bezoek bij Jan en Ronald Herbert in Zeewolde.

Laatst geüpdatet:

Foto: Joost Stallen

Foto: Joost Stallen

Of je spruitjes lust! Dat is de titel van een mooi verhaal in De Telegraaf van afgelopen zaterdag. De drie pagina’s lange lofzang op de groente komt uit de pen van culinair journalist Felix Wilbrink, op bezoek bij Jan en Ronald Herbert in Zeewolde.

De broers Herbert maken in het artikel gehakt van de stelling dat spruiten voor een goede smaak eerst vorst nodig hebben. Later in het verhaal komt Michel van de Kroft aan het woord, hij zet spruiten nogmaals in het zonnetje. Van de Kroft is kok, maar niet zomaar eentje. Hij is chef-kok van restaurant Het Nonnetje in Harderwijk, in bezit van twee Michelinsterren.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers