Doorgaan naar artikel

Fruit Logistica gaat door in mei, met kleine beurs

Archiefbeeld van Fruit Logistica. De beurs zal in mei 2021 minder grote stands bevatten, waardoor minder personeel nodig is. - Foto: Ton van der Scheer

Archiefbeeld van Fruit Logistica. De beurs zal in mei 2021 minder grote stands bevatten, waardoor minder personeel nodig is. - Foto: Ton van der Scheer

De internationale beurs Fruit Logistica staat gepland voor mei 2021. In februari zal de Covid 19-pandemie nog voor te weinig deelnemers zorgen.

Dat maakt de organisatie bekend op de dag vóór de start van de internationale groenten en fruitbeurs Fresh Summit Convention & Expo in Dallas (VS). Deze beurs wordt volledig digitaal georganiseerd, zonder fysieke stands.

Ook de Spaanse AGF-beurs Fruit Attraction is dit jaar fysiek afgeblazen met daarvoor digitale evenementen in de plaats. Voor bedrijven is fysieke deelname nu te riskant.

Inkopers live ontmoeten

In Berlijn wordt in mei 2021 wel een kleinere Fruit Logistica georganiseerd. In het voorjaar van 2021 verwacht de organisatie dat meer mensen kunnen deelnemen dan in februari. De organisatie gaat er daarbij vanuit dat de tweede coronagolf dan gepasseerd is en er mogelijk vaccins op de markt zijn. Daarmee houden bedrijven de kans inkopers te ontmoeten, is de verklaring van de organisatie.

Conferenties online

Deelnemende bedrijven kunnen kiezen uit drie standaard standoppervlaktes, waarbij minder personeel nodig is. Ook wordt gewerkt aan een sterke internetverbinding. Nog meer dan voorheen wordt het mogelijk conferenties online te volgen.

Beheer
WP Admin