Doorgaan naar artikel

Fruit Logistica 2022 twee maanden uitgesteld

Foto: Ton van der Scheer

Foto: Ton van der Scheer

Fruit Logistica in Berlijn stelt de fysieke beurs uit naar 7 tot en met 9 april. Corona zorgde vorig jaar voor afstel van de grootste tuinbouwbeurs van Europa.

Begin februari zouden weer standhouders en deelnemers vanuit de hele wereld naar Berlijn gekomen. In 2020 kon de beurs voor handel in en teelt van groente en fruit nog net voor de coronapandemie uit worden gehouden. Alleen de afzeggingen van Chinese bedrijven zorgden voor een halflege hal. Verder hield de organisatie het bij flesjes met desinfectiemiddel en het verplichten van een verklaring dat beursgangers in de afgelopen twee weken niet in China waren geweest.

Vierde golf besmettingen zorgt voor uitstel beurs

Op Fruit Logistica 2020 presenteerden meer dan 3.300 exposanten uit 91 landen hun producten, diensten en technische oplossingen. Ongeveer 73.000 bezoekers uit meer dan 130 landen woonden het evenement bij. Door de gedaalde aantallen besmettingen hoopte de beurs in 2022 weer fysiek bijeen te kunnen komen. Dat is nu dus uitgesteld naar begin april. De hoop is dat tegen die tijd de huidige vierde golf aan besmettingen weer is weggezakt.

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin