Doorgaan naar artikel

Berg Hortimotive dienstbaar aan techniek Brinkman

Afbeelding

Om techniek als een van de twee strategische pijlers te verstevigen haalt Royal Brinkman dochterbedrijf Berg Hortimotive dichter naar zich toe.

Bas Brinkman wordt naast manager van Royal Brinkman Techniek ook manager van Berg Hortimotive. Daarmee bundelt de Westlandse tuinbouwtoeleverancier de krachten van zijn twee techniekbedrijven.

De directie van Royal Brinkman Groep stelt dat deze bundeling onderdeel is van het nieuwe strategisch meerjarenplan voor het wereldwijd bewerken van de tuinbouwmarkt. Daarin komt een sterke focus op enerzijds de handelsactiviteiten en anderzijds de techniekactiviteiten naar voren. De verdere integratie van beide Brinkman-dochters betekent de ontwikkeling van een nieuwe invulling van de techniekorganisatie.

Huidige manager vertrekt

De huidige manager van Berg Hortimotive, Marco van der Velden, zal na overdracht van zijn taken per 1 september vertrekken bij Royal Brinkman. “Ik heb gekozen om plaats te maken voor Bas Brinkman die bij Royal Brinkman Techniek een dergelijke opzet succesvol heeft neergezet. Hij is de juiste professional om het team en onze operatie te gaan leiden in de volgende fase van groei en ontwikkeling.” Marco van der Velden blijft tot 1 september 2022 voor een soepele overdracht, om zijn opvolger zo goed mogelijk in zijn nieuwe rol te laten groeien.

Beheer
WP Admin