Doorgaan naar artikel

ATH-beurs tegelijk met GTH in september 2022

De agrarische beurs AgroTechniek Holland valt komend jaar samen met GroenTechniek Holland. Beide beurzen zijn van 14 tot en met 17 september 2022 in Biddinghuizen.

Door de corona-uitbraak kon Fedecom, de organisator van beide landbouwbeurzen, geen reguliere ATH houden in 2020 en schoof het de GTH door. Samen met de leden is in de ‘stille periode’ een beursstrategie voor de toekomst uitgestippeld: samenbundeling. Met het vooruitzicht op uitdoven van het coronavirus en versoepeling van de coronamaatregelen, komt er één evenement in september 2022.

Fedecom houdt het op een “one-stop-shop voor professionals in de agrosector en de het groensector. Zeker nu we de gelegenheid bieden om de beurzen ook online te bezoeken via het Digitale Beursplatform.”

Beursterreinen behouden eigen karakter

Beide beurzen houden hun eigen karakter. Elk krijgt ook een eigen entree, waarbij er wel een vrije doorloop tussen beide beursterreinen is. Boeren en loonwerkers kunnen dus na afloop van het bezoek aan ‘hun’ ATH ook nog even rondkijken op de GTH, en omgekeerd.

Share this

Afbeelding
Eric Wientjes

freelance redacteur

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin