Home

Nieuws

Publiekspeiling AgriTop 50 van start

Doetinchem – Boerderij en Groenten & Fruit houden op internet een peiling waarin lezers kunnen aangeven wie voor hun de belangrijkste personen zijn in de agrarische sector. In de peiling staan vijfentwintig namen, waarvan er vijf kunnen worden aangevinkt.

Vorig jaar werd de publiekspeiling gewonnen door Aalt Dijkhuizen die toen nog voorzitter was van de raad van bestuur van Wageningen UR. Inmiddels is hij opgevolgd door Louise Fresco die vorig jaar nummer 4 was in de publieksmeting. Nummer 2 werd Helma Lodders (VVD) gevolgd door Cees 't Hart van FrieslandCampina.

Eind dit jaar publiceert Boerderij de jaarlijkse AgriTop-50. In deze publicatie wordt ook bekendgemaakt wie de belangrijkste personen zijn volgens de lezers van Boerderij en Groenten & Fruit.

 

 

Of registreer je om te kunnen reageren.