Glas

Achtergrond

Markt: Prijs sla aangetrokken

Klokprijzen voor glassla zijn in de afgelopen tijd opgelopen.

Op 25 november zaten klokprijzen voor kropsla uit de kas nog rond de 40 cent per krop. Daarna liepen de prijzen gemiddeld op, al waren daarbij soms flinke prijsfluctuaties waar te nemen. Deze week kwamen dagprijzen uit op tegen de 60 cent tot 70 cent, afhankelijk van de sortering. Al waren er vandaag meldingen dat de prijs weer flink terugviel, richting 40 en 50 cent per stuk.

Prijssprong

Van begin november tot 27 november werd dit jaar redelijk de prijstendens van vorig jaar gevolgd. Met de afgelopen prijsstijging zijn de dagprijzen deze week opgetrokken richting de wat hogere prijsniveaus die rond deze tijd in 2019 te zien waren.

Jumbo en AH bieden kropsla aan voor 79 en 89 cent per stuk.

Stel zelf prijsgrafieken voor sla samen op GFactueel.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.