ZON opent pop-up store voor asperges

07-04-2017 | Laatste update op 08-06 | |
Foto: ZON fruit & vegetables
Foto: ZON fruit & vegetables

Op 13 april opent ZON fruit & vegetables een pop-up store voor asperges in Den Bosch. Dé Aspergewinkel staat helemaal in het teken van asperge en is daarmee in deze omvang de enige in zijn soort.

Onder het motto ‘Proef, Beleef, Ontdek’ zijn bezoekers vanaf 14 april tot en met 25 juni van harte welkom in Dé Aspergewinkel in de Visstraat in Den Bosch. De tijdelijke pop-up store is een initiatief van ZON fruit & vegetables, in samenwerking met Maggi (onderdeel van Nestlé).

Compleet aanbod

In Dé Aspergewinkel kunnen bezoekers terecht voor dagverse asperges, kookgerei, receptenboeken, verse maaltijdpakketten, workshops, kookdemonstraties en proeverijen. Vers gekochte asperges kunnen meteen worden geschild in de schilmachine en het winkelpersoneel staat klaar om alle vragen over asperges te beantwoorden.

Ook zijn er dagelijks proeverijen van aspergegerechten en bijzondere specialiteiten, zoals asperge-ijs, -vlaaitjes en -wijn.

Maandag gesloten

Dé Aspergewinkel is open tot en met 24 juni, van dinsdag tot en met zondag. Gratis kookdemonstraties door professionele kok van donderdag tot en met zondag. Gratis proeverijen op dinsdag en woensdag. Meer informatie op deaspergewinkel.nl

Verstegen
Stan Verstegen Redacteur
Meer over


Beheer