Doorgaan naar artikel

Wie wordt Medewerker van het Jaar 2011?

Image

Voor het zesde achtereenvolgende jaar kunnen ondernemers in de tuinbouw één van hun medewerkers aanmelden voor de verkiezing van de Medewerker van het Jaar.

Het mag een trouwe (en gouwe) productiemedewerker zijn. Het mag een jong en aanstormend talent zijn. Maar het mag ook de man of vrouw zijn die het bedrijf draaiende zou kunnen houden als de telers zelf door een sneeuwstorm vast komen te zitten op hun verre vakantiebestemming buiten bereik van alle moderne communicatiemiddelen.

Wilko Wisse
In die laatste categorie viel en valt de ‘aftredend’ Medewerker van het Jaar, Wilko Wisse. De rechterhand van de gebroeders Leo en Cees van der Lans weet nog steeds de gemoederen aardig in beweging krijgt met zijn scherpe inzichten in de tuinbouw, getuige zijn laatste weblog.

Geef uw medewerker op!
Kent u ook zo’n spraakmakende medewerker? Heeft u een man of vrouw die het afgelopen jaar een bijdrage van onschatbare waarde heeft geleverd aan uw bedrijf? Geef ze op. Dat kan door op dit bericht te reageren. Maar het kan ook met een e-mail. Uit de best gemotiveerde inzendingen selecteert de redactie drie nominaties waar rond de jaarwisseling op gestemd kan worden.

Lees hier het interview met Medewerker van het Jaar 2010 Wilko Wisse.

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin