Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

‘Wat leren van de Duitse overheid’

Harald van Antwerpen begon na jaren beleidsmatig in de Nederlandse tuinbouw te hebben gewerkt helemaal opnieuw. Hij runt nu een hotel-restaurant in Duitsland en kijkt als horecaman in den vreemde nu ineens heel anders aan tegen groente en fruit en tegen de verhouding ondernemer-overheid.

Laatst geüpdatet:

In hoog tempo bouwden Harald van Antwerpen en Jerry Machielsen een oud Oost-Duits hotel om tot wat Hotel-Restaurant Druidenstein anno 2016 is. - <em>Foto:  Harald van Antwerpen</em>

In hoog tempo bouwden Harald van Antwerpen en Jerry Machielsen een oud Oost-Duits hotel om tot wat Hotel-Restaurant Druidenstein anno 2016 is. – Foto:  Harald van Antwerpen

Harald van Antwerpen begon na jaren beleidsmatig in de Nederlandse tuinbouw te hebben gewerkt helemaal opnieuw. Hij runt nu een hotel-restaurant in Duitsland en kijkt als horecaman in den vreemde nu ineens heel anders aan tegen groente en fruit en tegen de verhouding ondernemer-overheid.

Op 18 april 2014 heropenden wij Hotel-Restaurant Druidenstein in de Harz, voormalig Oost-Duitsland. Samen met mijn partner Jerry Machielsen hadden we een kleine anderhalve maand ervoor besloten te verkassen en een leuke Bed & Breakfast te starten. Dit liep even iets anders.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers