Doorgaan naar artikel

Vitam wint Best Practice Award op Groentecongres

Cateraar Vitam heeft de Best Practice Award van het Nationaal Groentecongres gewonnen met het concept Bowls & Beans.

Het cateringbedrijf met hoofdkantoor in Den Bosch bekwaamt zich in de kunst van het verleiden om alle bezoekers van hun 300 restaurants bij bedrijven, in ziekenhuizen, op campussen en in de horeca minstens 200 gram groente te laten eten tijdens de lunch. “Nu eten Nederlanders hun groente nog steeds vooral tijdens de avondmaaltijd. Bij de lunch is dus nog veel winst te behalen”, aldus Peter Nas van Vitam.

Bowls & Beans

Een van de concepten om gezonder en plantaardig te lunchen is Bowls & Beans. Dat past weer in het streven om meer planaardig en minder dierlijk eiwit binnen te krijgen. Vitam won van zeventien andere inzendingen. Runners up waren Tommy Tomato, dat op inmiddels zo’n 300 scholen zorgt voor warme groentelunches en Groentjes Soep dat soep en educatie levert voor kinderen op het speciaal onderwijs.

Nationaal Groentecongres

De Best Practice Award werd op 5 oktober uitgereikt op het zevende Nationaal Groentecongres, georganiseerd door GroentenFruit Huis, Stichting Food for a better lifestyle en de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin