Doorgaan naar artikel

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Vragen over onder andere inloggen, premium artikelen, digitaal lezen, abonnementen en bezorging van het magazine.

Staat je vraag er niet tussen of is het antwoord niet duidelijk genoeg? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wat zijn Premium artikelen op Groenten & Fruit?

Artikelen met het label premium gaan verder dan nieuws: dit zijn achtergrondartikelen, bedrijfsreportages, marktanalyses en meer. Artikelen waarmee jij als vakman vooruit kunt. In het schrijven van zo’n artikelen gaat tijd zitten, we maken ze met veel liefde en kennis voor jouw vak. Vandaar dat ze niet gratis beschikbaar zijn, maar exclusief voor abonnees.

Wat is het voordeel van een abonnement op gfactueel.nl?

Met een account en een abonnement heb je toegang tot alle premium artikelen op gfactueel.nl en tot de actuele marktprijzen en -analyses. Met sommige abonnementsvormen lees je ook het Groenten & Fruit magazine digitaal of krijg je deze thuisbezorgd.

Hoe log ik in op deze website?

Je logt in door rechtsboven op de website te klikken op het icoon om in te loggen, dit is een poppetje. Zodra je bent ingelogd, veranderd dit icoon naar een pijltje waarmee je vervolgens kunt uitloggen.

Ik ben abonnee, maar heb nog nooit ingelogd op de website. Hoe ontvang ik inloggegevens?

Geen probleem: stel een wachtwoord in voor jouw account. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat nu?

Weet je nog welk e-mailadres je gebruik om in te loggen? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Ben je ook het e-mailadres vergeten? Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Ik ben abonnee van Groenten & Fruit en ingelogd op de website, maar kan geen Premium artikelen lezen. Wat nu?

Het kan zijn dat je met een ander e-mailadres bent ingelogd, dan het e-mailadres dat is gekoppeld aan je abonnement. Weet je niet meer welk e-mailadres er bij je abonnement hoort? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Hoe kan ik me aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt zo het laatste nieuws in je inbox. Onderaan elke nieuwsbrief staat een link om af te melden.

Kan ik het Groenten & Fruit magazine ook digitaal lezen?

Jazeker, met een Digitaal of Compleet abonnement kun je ons magazine digitaal lezen. Dat kan via onze app of via onze website. Je vindt de link naar deze pagina ook onderaan onze website. Om het digitale magazine te lezen log je in met jouw Gfactueel.nl account.

Kan ik de app gratis downloaden?

Jazeker, de app is gratis beschikbaar. Om Groenten & Fruit digitaal te lezen heb je de Food & Agribusiness app nodig. Benieuwd naar de mogelijkheden, zoals een voorleesfunctie? Download de app in de Google Play store of in de Apple App store.
Ben je ook abonnee? Dan kun je via de app ook de digitale edities van ons magazine lezen.

Wanneer verschijnt Groenten & Fruit magazine?

Groenten & Fruit verschijnt elke twee weken op dinsdag. Exacte bezorging is afhankelijk van de routes van PostNL.

Ik heb nog geen abonnement. Hoe kan ik abonnee worden?

Word gemakkelijk en snel abonnee van Groenten & Fruit. Dit kan al vanaf 20 euro per maand. Bekijk de opties

Kan ik ook een online abonnement nemen, zonder het magazine?

Jazeker. Met een abonnement Website of Digitaal. Bekijk de opties.

Is het mogelijk om een abonnement voor mijn gehele bedrijf te af te sluiten?

Ja! Een collectief abonnement voor meerdere personen is al snel interessant. Het is hierbij mogelijk om via jouw domein toegang te krijgen, zodat iedereen met @voorbeeld-domein.nl kan inloggen op de website. Neem contact op op voor de mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Jammer dat je overweegt je abonnement op te zeggen. Misschien past een ander abonnement beter bij je behoeften.

Je kunt ieder jaar uiterlijk vier weken voor het verstrijken van de abonnementsperiode opzeggen. De looptijd van je abonnement kun je op je factuur bekijken. Opzeggen kan via een e-mail met je gegevens naar: klantenservice@misset.com of schriftelijk naar Klantenservice, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem. Van je opzegging ontvang je een bevestiging.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Bescherming van je persoonlijke gegevens is van groot belang voor ons. Je gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Misset Uitgeverij houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen. Bekijk ons privacy- en cookiestatement en onze algemene voorwaarden.

Ik heb Groenten & Fruit magazine niet ontvangen, wat nu?

Afhankelijk van de regio waar je woont, kan het zijn dat PostNL jouw magazine een dagje eerder of later bezorgt. Heb je geen magazine ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice. Zij kijken het graag voor je na.

Waar vind ik mijn abonneenummer?

Je vindt jouw abonneenummer op de wikkel van het magazine, boven je adresgegevens. Het nummer staat ook op de factuur. Kun je het niet vinden of heb je een Online abonnement, en wil je jouw abonneenummer weten? Neem contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik het adres aanpassen waarop ik Groenten & Fruit magazine ontvang?

Stuur een mail met je huidige en het nieuwe adres naar klantenservice@misset.com. Het is belangrijk om hierbij aan te geven per wanneer het in moet gaan. Let op: geef je adreswijziging op tijd aan ons door.

Ik woon in het buitenland, kan ik Groenten & Fruit magazine daar ook ontvangen?

Ja hoor! We versturen Groenten & Fruit magazine over de hele wereld. Onze klantenservice kan je alles vertellen over de verzendtarieven die in het buitenland gelden.

Beheer
WP Admin