Doorgaan naar artikel

Tasty Tom komt in jubileumjaar met uitbreiding

Foto: Tasty Tom

Foto: Tasty Tom

Telersorganisatie Unigrow trapt het 25-jarige jubileumjaar van Tasty Tom af met een bijzondere stand op de Grüne Woche én een nieuwe tomaat.

Ton Janssen, woordvoerder van de telers en zelf oud-teler van Tasty Tom, heeft het cijfer 25 nergens in de stand in Berlijn hangen. De bijzondere stand op de enorme consumentenbeurs Grüne Woche is wel om het jubileumjaar in te luiden.

Ton Janssen op de Grüne Woche in Berlijn. - Foto: Tasty Tom

Ton Janssen op de Grüne Woche in Berlijn. – Foto: Tasty Tom

48 tomatenplanten mee naar Grüne Woche

Janssen: “Op 19 september 1995 is Tasty Tom op de markt gekomen. We pakken alvast flink uit op de Grüne Woche. We hebben 48 tomatenplanten meegenomen van 3,5 meter hoog en die hangen helemaal vol met Tasty Tom-trossen. In de plant hangt ook een vogelkastje met steenwol van waaruit weer een nieuwe plant wordt opgehangen. Zo krijg je een indruk van een plant van 6 meter hoog. De planten zijn naar elkaar toe geleid, zodat je een prieeltje krijgt. Er worden ontzettend veel foto’s van genomen.”

Derde tomatenvariant in februari

Tasty Tom breidt het assortiment dit jaar uit. In de stand ligt de tradtionele rode Tasty Tom, de gele variant wordt in de winter niet geteeld. Daar komt een derde tomaat bij in februari. Over de uitbreiding van het assortiment wil Janssen nog niets zeggen.

Beheer
WP Admin