Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Sla

'Zorgen dat je goed bij blijft met snijden'

‘Zorgen dat je goed bij blijft met snijden’

Het warme weer geeft begin week 33 geen problemen in de slateelt bij René Karremans in Oud-Gastel.
“Een paar weken terug was het wel best spannend, met temperaturen van een dikke 30 graden. En volgens de verwachting gaan we dat weer krijgen. Toch zijn we best goed door die periode heen gekomen. Je ziet wel dat je goed bij moet blijven met snijden, anders kun je snel veroudering krijgen, met een ouderdomsrandje. Ik probeer de sla op 41 kilo weg te hebben.”

Omdat het voorafgaand aan de hete periode flink had geregend, moest de krijtlaag op het dek opnieuw aangebracht worden.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers