Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Segmentatie en productkennis

“Hoe eet jij een sinaasappel?” vroeg een vriend tijdens een gezellig etentje. Uh, hoezo?

“Hoe eet jij een sinaasappel?” vroeg een vriend tijdens een gezellig etentje. Uh, hoezo?

Hand of pers
Het was hem opgevallen dat er twee ‘sinaasappelkampen’ zijn. Een deel van de eters schilt nauwkeurig de sinaasappel en plukt er alle witte velletjes vanaf. Het andere deel snijdt de sinaasappel in een paar grove stukken en hapt die direct vlot van de schil. Dat leidde tot de suggestie om aan verdere sinaasappelsegmentatie te gaan doen. Natuurlijk bestaat al ‘hand en pers’; maar verdeel ‘hand’ in ‘schil’ en ‘snij’. Schil zou zich kunnen onderscheiden door minder witte velletjes. Snij zou zich kunnen onderscheiden door een meer flexibele schil.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers