Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

‘Proberen gietwater koel te houden’

Bij Harry van Winden in Made wordt de komkommerteelt in twee fases gewisseld.
Foto: Stan Verstegen

Foto: Stan Verstegen

Bij Harry van Winden in Made wordt de komkommerteelt in twee fases gewisseld.

Begin mei heeft het eerste gedeelte van de tuin bij Van Winden plaatsgemaakt voor een planting met het komkommerras Uniformico. Halverwege week 20 gaat hij de planten in de nieuwste kas leegsnijden. “We hebben veel gesneden, maar het is goed dat ze er nu uit gaan. Je ziet dat het gewas heeft geleden van die hitte. Bij de vruchten zie je nu ook ineens veel zwartjes komen.”

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers