Doorgaan naar artikel

Prijswinnaar Quad

Met de gratis kennismakings- en abonnee-actie van diverse Reed Business-bladen viel een Quad te verdienen. René Vriend, fruitteler in Hauwert (N.-H.) is de gelukkige winnaar.

René Vriend sloot een vier maanden gratis kennismakingsabonnement af op het weekblad Groenten & Fruit. Daarmee dingde hij mee naar de Yamaha Grizzly 125 Quad. Uit alle deelnemers aan de gratis kennismakings- en abonnee-actie van Boerderij, Trekker, Pluimveehouderij en Groenten & Fruit is de fruitteler uit Hauwert als gelukkige winnaar gekozen. Hij kreeg de prijs overhandigd door Fabian Brockötter, hoofdredacteur van Groeten & Fruit en Pluimveehouderij.

Percelen van 800 meter
Vriend is blij met zijn prijs: “we hebben een perceel van 800 meter lang, dus met de quad kan ik perfect uit de voeten.” De fruitteler heeft 20 hectare grond, waarvan 18 hectare in gebruik. Hij teelt voor The Greenery, voornamelijk Conference-peren. De oudste bomen van dit ras werden nog geplant door zijn vader, veertig jaar geleden. Een aantal jaren geleden heeft René een aantal hectares vervangen door bomen van het ras Sweet Sensation. Op een hoekje van een halve hectare teelt hij pruimen, eveneens voor afzet via The Greenery.

 

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin