Plantenkweker Leo Ammerlaan eerste met ISO 9001: 2015

02-08-2016 | Laatste update op 03-08 | |
Plantenkweker Leo Ammerlaan eerste met ISO 9001: 2015
Plantenkweker Leo Ammerlaan eerste met ISO 9001: 2015

Plantenkweker Leo Ammerlaan in Bleiswijk is het eerste bedrijf dan de nieuwe versie van ISO 9001 succesvol heeft ‘uitgerold’ binnen de eigen organisatie. Dit voorjaar werd een audit door certificaathouder MPS-ECAS succesvol afgerond.

“Tijdens de audit heb ik het bedrijf leren kennen als innovatief waarin de ontwikkeling van zowel medewerkers individueel als de organisatie in totaal, erg belangrijk is. Centrale begrippen zijn: de klant staat voorop, hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid. Deze toewijding geeft een impuls aan hun kwaliteitsmanagementsysteem”, aldus MPS-ECAS auditor Colin Maas.

“We innoveren zowel op producten als op de slagvaardigheid van onze organisatie”, benadrukt directeur Ilona Douma-Ammerlaan van Leo Ammerlaan in het persbericht van de certificaathouder. Voorbeelden zijn de Season’s Best productielijn, Pak & Plant, wandhangers voor zomerbloemen en kruiden, maar ook de steeds verdergaande automatisering in de vorm van Navision-techniek.

De nieuwe versie ISO 9001:2015 is vorig jaar september ingegaan en vervangt de versie van 2008 die vanaf september 2018 niet meer geldig is.

Boonekamp
Gerard Boonekamp oud-redacteur
Meer over


Beheer