Doorgaan naar artikel

OTTO biedt Geert Wilders hulp aan

Uitzendbureau OTTO Workforce heeft Geert Wilders hulp aangeboden bij het verwerken van de reacties op diens Polenmeldpunt.

Frank van Gool, directeur van OTTO Workforce in Venray kwam op dat idee toen hij Wilders op tv hoorde zeggen dat hij zoveel reacties kreeg op zijn Polenmeldpunt dat hij niet wist hoe hij ze verwerkt moest krijgen, meldt Dagblad de Limburger.

Van Gool stuurde een mail met de volgende tekst: “Bij deze wil ik graag mijn persoonlijke diensten en die van ons bedrijf aanbieden. Zelf heb ik voldoende ervaring met het organiseren en coördineren van dit soort projecten. Desgewenst kunnen wij ook onze (Midden- en Oost-Europese) uitzendkrachten inzetten. Uiteraard allemaal verloond conform de Nederlandse wet- en regelgeving, gehuisvest zonder overlast en vertrouwd met de Nederlandse cultuur mede dankzij de cursussen die zij volgen aan onze OTTO Academy.”

Van Gool meent het serieus. “Als er al overlast is van Polen dan willen we dat graag weten, zodat we er iets aan kunnen doen. Dat moet dan wel eerst objectief beoordeeld worden.”

Wilders is nog niet op het aanbod ingegaan.

Bron: Dagblad de Limburger

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin