Doorgaan naar artikel

Opschoor gaat ook Prominent leiden

DOOR-directeur Jan Opschoor wordt per 1 november ook algemeen directeur van Prominent.

Jan Opschoor volgt bij Prominent Arne van Alst op. Met het aantreden van Opschoor gebeurt op directieniveau wat op bestuursnviveau al een tijdje de praktijk was. Tomatentuinder Jack Groenewegen hanteert, zowel bij telersvereniging Prominent als bij afzetcoöperaite DOOR, de voorzittershamer.

Slagvaardiger

Door Jan Opschoor ook verantwoordelijk te maken voor Prominent wordt de organisatie in de breedte nog slagvaardiger. “Door vanuit één directie aan te sturen worden de lijnen korter en efficiënter. Tevens wil ik graag, samen met de andere twee directieleden, medewerkers en telers, de sterke organisatie die er staat verder uitbouwen”, aldus Jan Opschoor in het persbericht.

Vijf merken

De commerciële activiteiten van Prominent verlopen al sinds de oprichting van DOOR via deze coöperatie. Onder DOOR hebben nog vier merken hun verkoop- en marketingactiviteiten gebundeld. Naast Prominent als specialist in tomaat zijn dat Purple Pride in aubergine, Green Diamonds in komkommer en PapriCo en Sweetpoint in blok- en zoete puntpaprika.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin