Doorgaan naar artikel

Nog 100 trekkerbumpers beschikbaar in campagne

De trekkerbumper-campagne van Cumela Nederland heeft tot nu toe geleid tot de aanschaf van 400 trekkerbumpers. De brancheorganisatie subsidieert er voor haar leden maximaal 500.

Cumela startte de campagne om trekkerbumpers voor haar leden te subsidiëren op 6 september 2016. Inmiddels rijden trekkers van 280 bij de brancheorganisatie aangesloten bedrijven met gesubsidieerde trekkerbumpers rond, evenals de trekkers van 16 rijschoolhouders. De gemiddelde aanschafkosten voor een trekkerbumper zijn volgens Marije van Beurden (campagneleider vanuit Cumela Nederland) € 2.100 euro per trekkerbumper.

€ 500 subsidie

Omdat het doel van Cumela van 500 gesubsidieerde trekkerbumpers nog niet gehaald is, gaat de trekkerbumper-campagne door. Het verstrekken van € 500 subsidie op de aanschaf van een trekkerbumper stopt wanneer er 500 trekkerbumpers zijn gesubsidieerd. Leden van Cumela Nederland en rijopleiders voor het T-Rijbewijs kunnen een subsidie ontvangen voor maximaal 2 trekkerbumpers per bedrijf na overleg van bewijsmateriaal zoals foto’s en een kopie van de factuur.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin