Doorgaan naar artikel

Nieuwe Tractorbumper Connect koppel je aan frontgewicht

De fabrikant Tractorbumper uit Alphen komt met een nieuw bumpermodel. De Connect bumper koppel je met twee bouten aan de Pateer B-600, B-900 en het Fendt gewichtsblok.

De constructie maakt het mogelijk om met gewicht én bumper te rijden, zonder dat dit een vast geheel is. Bij veel landwerk kan de bumper snel losgekoppeld worden. Met een optionele montageset is de bumper aan de fronthef te koppelen zonder gewichtsblok.

De Connect-bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende (trekker)kleuren en verlichtingsopties. - Foto: Tractorbumper.com

De Connect-bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende (trekker)kleuren en verlichtingsopties. – Foto: Tractorbumper.com

Verschillende kleurmogelijkheden

Naast de meeste Tractorbumpermodellen is de Connect uitgevoerd met de gepatenteerde verdraaibare en uitschuifbare zijdelen. LED-verlichtingen, reflecterende roodwit-markeringen en markeringsstokken zorgen volgens de fabrikant voor een betere zichtbaarheid van de trekker. De Connect kan in de gewenste kleuren geleverd worden. Ook een eigen bedrijfslogo is optioneel.

Vanaf nu leverbaar

De Tractorbumper Connect is vanaf nu leverbaar en kost ongeveer € 1500 inclusief verlichting, zonder gewicht. Het bedrijf kan ook gewichten van 600 kilo en 900 kilo erbij leveren voor respectievelijk € 975 en € 1.375. De bumper is dan afgesteld en gemonteerd op dit gewicht. Wil je de 100 kilo zware bumper los in de fronthef hangen, dan kun je voor ongeveer € 180 het optionele montagesetje erbij kopen.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin