Doorgaan naar artikel

Nieuwe serie smalspoortrekkers van John Deere

Machinefabrikant John Deere bouwt vijf nieuwe modellen in de 105 pk en 120 pk vermogensklasse van de 5G-serie smalspoortrekkers.

Machinefabrikant John Deere bouwt vijf nieuwe modellen in de 105 pk en 120 pk vermogensklasse van de 5G-serie smalspoortrekkers.

Machinefabrikant John Deere levert vijf nieuwe modellen smalspoortrekkers in zijn 5G-serie, vanaf 1 meter buitenbreedte, met meer beenruimte en beter zicht naar voren.

John Deere heeft meer beenruimte in de cabine gecreëerd voor chauffeurs met lange benen en een nagenoeg vlakke vloer voor meer comfort. Om beter zicht naar voren te krijgen, is de motorkap 10 centimeter lager gemonteerd. Een nieuw digitaal display van 5” inch maakt het mogelijk eenvoudig instellingen van de trekker te wijzigen, meldt JD-importeur Kraakman.

Als optie kan de gebruiker kiezen voor ledverlichting voor beter zicht in het donker en op mistige dagen. Ook optioneel is het categorie IV-filtersysteem. Dit biedt de bestuurder bescherming tegen minuscule stof- of vloeistofdeeltjes. Tevens zijn de nieuwe trekkers uit te rusten met Isobus met de JD-Link telematicamodule. Daarmee kan de chauffeur het werk op een volgens John Deere eenvoudige wijze digitaliseren en plannen.

Veel uitvoeringen

In de 120 pk vermogensklasse met 3.6 liter-motor en vier cilinders voegt John Deere de nieuwe types 5115 GF, GN en GV toe aan de 5G-serie. In de 105 pk sterke klasse zijn dat de nieuwe modellen 5105 GV en GL (open cabine). De nieuwe modellen zijn al te bestellen. De basisprijs voor de vanaf 1,3 meter breedte leverbare 5075GV met cabine en 4WD is € 61.452 exclusief btw.

Beheer
WP Admin