Doorgaan naar artikel

‘Neerslachtig? Klik gauw op deze vlog’

xr:d:DAFHC3sVJsc:29,j:31224969778,t:22072112

Manon (21) vlogt vanuit de kas van Bunnik Plants.

Ach, die arme scholieren met een vakantiebaantje in de tomaten, die nu in de kas staan te zweten. Of nee, Manon (21) zit lekker bij te verdienen in de glastuinbouw… op kantoor!

Wie het even allemaal een beetje somber inziet, deze zomer, die moeten maar eens klikken op Manon. Zij is een van de nog studerende jongelingen, die dit jaar meedoen aan de serie Vlog Uit De Kas van Glastuinbouw Nederland. De vloggende scholieren en studenten laten zien hoe leuk het is om in Neerlands groente-, bloemen- en plantenkassen de aanbieding.

En hoe leuk is het om Manon dat te horen en zien uitleggen. Ze heeft een tussenjaar en werkt nu als receptioniste bij Bunnik Plants in Bleiswijk. Ze beantwoordt telefoon, ontvangt klanten en voert orders in. Volgend schooljaar start zij een opleiding Tuinbouw.

En dat mag met recht hoopvol stemmen over de toekomt van de tuinbouw. Zoals alle vlogs van wakkere jongens en meisjes, die werken bij bedrijven als Bunnik Plant, Koppert Cress in Monster en de Kwekerij Duijvestijn in ‘s-Gravenzande, een probaat middel zijn tegen een slecht humeur. De jeugd weet niet meer van aanpakken en zit alleen maar de hele dag te blowen en te gamen? Welnee, laat deze ijverig bijverdienende vloggers maar schuiven. Komt het toch nog allemaal goed.

Beheer
WP Admin