Doorgaan naar artikel

Meebouwen aan klimaatcomputer

Hoogendoorn biedt de mogelijkheid om via apps specifieke mogelijkheden toe te voegen aan de regelingen voor watergift en klimaatregeling.

Hoogendoorn biedt bouwstenen aan waarmee andere partijen apps kunnen bouwen die afgestemd zijn om specifieke eisen. Zo is in samenwerking met een telersvereniging bijvoorbeeld een app gebouwd die een waarschuwing geeft bij overschrijding van bepaalde drainpercentages. En veredelingsbedrijven kunnen een app bouwen die de klimaatregeling afstemt op specifieke ras-eigenschappen.

De open inbreng maakt het mogelijk om heel snel in te spelen op veranderingen en klantwensen, zonder dat gewacht hoeft te worden op een jaarlijkse programma-update waarvoor eigen programmeurs aan de slag moeten.

 

Universeel

Die combinatie van specifieke kennis-levering van het automatiseringsbedrijf met snel ontwikkelende universele software en hardware is ook toegepast in de op de Horti Fair geïntroduceerde iSii Aqua Compact watergeefcomputer. Na de gangbare high-tech procescomputers richt wil het bedrijf hiermee nu ook op het grote wereldwijde middensegment aanboren.

 

Eigen tablet of smartphone

Dankzij universele industriële componenten is wereldwijd snel lokale service te verlenen. De apparatuur bevat geen eigen bedieningsdisplay meer, maar aansturing vindt plaats via PC, tablet of smartphone. Daardoor is altijd direct naar specifieke klantwens de laatste software uit de Hoogendoorn-webshop online verkrijgbaar. Dankzij herkenning van de taalinstellingen in de PC, tablet of smartphone ook automatisch direct in de eigen taal van de gebruiker.  En op You Tube zijn standaard filmpjes met gebruikshandleidingen te vinden.

In dezelfde categorie als de iSii aqua valt de i4All, een op zonne-cellen werkende stand-alone klimaat-meetstation voor buitenteelten.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin