Doorgaan naar artikel

Mascotte gezocht voor WK KassieBouwen

Stichting De Zaaier, een ontwikkelingshulporganisatie uit Maasdijk en initiator van het Van der Ende WK Kassiebouwen, is op zoek naar een mascotte voor het wereldkampioenschap in 2012.

In 2011 prijkte het gezicht van Peet van Heijningen op alle uitingen die betrekking hadden op het wereldkampioenschap en nu is de stichting op zoek naar een vervanger of vervangers. Want ook een team van twee personen zal in overweging genomen worden om te dienen als gezicht(en) van het Van der Ende WK KassieBouwen, dat op zaterdag 10 november zal plaatsvinden op het terrein van ABC Westland.

Om in aanmerking te komen als mascotte, hoeft men niet per se deelnemer te zijn van het Van der Ende WK KassieBouwen, echter, de foto moet in een tuinbouwomgeving genomen zijn. Elke uiting van reclame op de foto is niet toegestaan. Foto’s kunnen tot 21 mei worden gemaild naar info@dezaaier.com. Eind mei worden drie kandidaten geselecteerd, die op www.dezaaier.com worden geplaatst. Het publiek krijgt vervolgens enkele weken de tijd om een keuze te maken. De stichting verwacht eind juni de mascotte(s) voor 2012 bekend te kunnen maken.

Het Van der Ende WK KassieBouwen evenement is een activiteit van Stichting de Zaaier, een Westlandse hulporganisatie, die vorig jaar 25 jaar bestond. De stichting richt zich met kennis van de agrarische sector, specifieke benodigdheden en financiële middelen, op de ontwikkeling van enkele landelijke gebieden in Congo. Met de activiteiten in het jubileumjaar, hoopt de organisatie haar activiteiten beter kenbaar te maken en financiële middelen te genereren voor enkele nieuwe projecten.

Bron: WK KassieBouwen

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin