Doorgaan naar artikel

Markt: Lidl na prijsaanpassing AGF weer onder PLUS

Lidl heeft middels een reeks prijsaanpassingen in het kernassortiment van groenten en fruit weer afstand genomen van PLUS.

Dat blijkt uit winkelbezoeken van Groenten&Fruit. Lidl verlaagde de prijs van een reeks groenteproducten via een reguliere verlaging en introduceerde acties deze week. Zo is witlof 30% goedkoper en is een paprika-mix (stoplicht) nu 2 voor de prijs van 1.

Lees verder onder de grafiek.

Nederlandse komkommers

De opvallendste reguliere aanpassingen waren bij komkommer, waar Lidl met € 0,59 nu weer € 0,06 onder Plus ligt. Bij beiden gaat het overigens om Nederlandse komkommers. Lidl verlaagde de prijs van een courgette naar € 0,59 en komt hierdoor op het niveau van Plus. Ook hier gaat het beide om Nederlandse courgettes. Ook de prijsverlaging van ijsbergsla naar € 0,79 heeft Lidl op een gelijk niveau gebracht met Plus. Het gaat hier tevens om Nederlands product. Voor bloemkool is de prijsverlaging € 0,10 bij Lidl en dat is nu ook het prijsvoordeel ten opzichte van Plus. Bij prei is de prijsverlaging van Lidl € 0,04. Ook hier geldt dat Lidl daarmee onder het peil van Plus ligt. Ook hier gaat het om Nederlands product.

Ook de prijs van een bak Conference is bij Lidl gezakt naar € 1,59 en heeft de keten een voorsprong gegeven.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin