Doorgaan naar artikel

Lezer Marie Louise Joosten wint iPad

Vertrouwd en waardevol, dat is de beleving die Marie Louise Joosten en haar man Martien uit het Brabantse Asten-Heusden hebben bij Groenten & Fruit.

Net als ruim vijfhonderd andere lezers en online gebruikers van Groenten & Fruit en www.gfactueel.nl, werd de familie Joosten onlangs gevraagd haar mening te geven over Groenten & Fruit. Als één van de vele betrokken lezers vulde Joosten de omvangrijke enquête in en kwam in de verloting van de iPad als gelukkige winnaar uit de bus.

Joosten ontving vorige week de iPad 2 en een mooie bos bloemen van hoofdredacteur Fabian Brockötter. Net als vele andere lezers en gebruikers geeft Joosten aan Groenten & Fruit te raadplegen voor vakinformatie en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de sector. Marktinformatie wordt eveneens goed gewaardeerd, al kan daar nooit genoeg over worden geschreven. Een advies dat de redactie zeker ter harte neemt.

Martien en Marie Louise runnen in Asten-Heusden een paprikabedrijf van 45.000 meter en telen al sinds jaar en dag gele paprika’s. Deze zet Joosten Growers af via handelshuis Weijers in Venlo. De gele paprika deed bij Joosten zijn intrede in 1999, daarvoor teelden ze rode en oranje paprika’s, maar in die tijd voldeden de rassen niet aan alle wensen. In een verder verleden, voor 1992, teelde Joosten sla en vleestomaten. Marie Louise: ,,Een iPad is een welkome aanvulling in onze bedrijfsmiddelen, we wilden al eerder kijken hoe we ons alarm en onze installaties op afstand konden besturen.’’ 

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin