Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Komkommer

‘We zijn zo vaak mogelijk rond gegaan met snijden, en hebben stek goed meegenomen’

‘We zijn zo vaak mogelijk rond gegaan met snijden, en hebben stek goed meegenomen’

Er hangen mooie lange komkommers aan het gewas bij Wim van den Berg. Dat is even anders geweest. “Die donkere periode heeft heel veel kwaad gedaan. We waren toen net toe aan een groot rankzetsel dat gereed hing. Die zijn daardoor lang blijven hangen. Dat zag je terug de kwaliteit: wat buikerig en minder donkere vruchten.”

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers